Kvällsmusik, The Choirboys – The Lord is my shepard

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F1sigXS5WzI]

Vad tusan? Vem släckte ljuset utomhus? Det är ju lika mörkt ute som ändalykten på ett portugisiskt vårtsvin…eller nåt 😛

Det var en konstig dag idag och den blev inte riktigt som jag hade planerat. Eftersom det blev så lång dag igår tänkte jag ta förmiddagen ledig, vilket lyckades ganska bra. Min mor och jag fick åka bil ihop, vi gjorde några ärenden och hann till o med äta lunch ihop. Väldigt trevligt faktiskt, men sedan var det dags för jobb. Trodde jag.

De nya datorerna var i samma sal som ett möte hölls i så jag kunde inte installera programvara som det var tänkt. Inte heller kunde jag slipa väggarna i en annan sal för där höll PRO till ända fram till kl 16. Inte ens borrmaskinen jag skulle felsöka var tillgänglig och det enda jag egentligen kunde göra var att uppdatera lite på Hemgårdens sida på Facebook. Eftersom dagen blev så konstig passade jag på att åka hem tidigt och det var ju bra, men lite snopet. Iofs trevligt för jag hann ju blogga lite mer än vanligt! 🙂

Resten av dagen gick förbi i sakta mak och nu händer väl inte så mycket mer. Dock har jag kommit på en bra idé om ett inlägg som jag hoppas ska publiceras snart. Den ska bara mogna lite mer och vi får väl hoppas att det inte tar alltför lång tid, min vana trogen hehe.

Men nu, mina lamer och märrar, ämnar jag bestiga min soffa. Måhända blir det något inmundigande av foder av något slag, men innan dess ska jag låta lite H2O få nedstiga på min hjässa…och där slutar jag skriva konstigt, jag vet inte varför det hände, men jag säger iaf god natt och vi ses i morgon! haha 😀

P.S. Tack Royden. Igen! 🙂

21950cookie-checkKvällsmusik, The Choirboys – The Lord is my shepard