Nyhetstorka Allan

Seriöst? Jag tänkte skriva om någon nyhet men det finns ju absolut ingenting att skriva om!

  • Zlatan har tydligen gjort något men eftersom jag är nästan helt ointresserad av sport orkar jag inte ta reda på mer utan blir bara mer frustrerad om att hans namn syns vareviga dag i tidningarna.
  • Något om en jätteborr i Chile…ras…mirakel…ok, check. tråkigt!
  • Valet närmar sig, Reinfeldt sågar Mona, smutskastning hit och dit och…jaha? Kom med något nytt! En 5 ronders boxningsmatch mellan partitopparna hade fått mig mer intresserad än den gamla vanliga skåpmaten.
  • Veckans byst, dagens modeskräll, någon b-stjärnas nip-slip….

Det är ju bara att konstatera att svensk media är kass just nu. Kom igen nu, jag vet att ni kan om ni bara vill! Skräll till med någon ny supernakterie som hotar att döda all mänsklighet, skandalbilder på kungen när han smiskar Silvia eller heta tips om hur man överlever lågkonkans Vatten-och-bröd-lunch på under existensminimum tack vare Gordon Ramsay.

Var stolt att vara en murvel!

21820cookie-checkNyhetstorka Allan