Kvällsmusik, Howard Goodall – Ecce homo

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4LUFgU8kc-8]

Ja jisses, nu ser jag suddigt av trötthet och har varit nära att somna i soffan ett antal gånger. Jag tror det börjar närma sig…

Vi hade ju politikerträff på jobbet idag igen, denna gång var det Folkpartiet. Sedan var det massa annat jox som skulle fixas och jag kom hem vid 16:30 ungefär så det var en mycket längre dag än jag brukar ha. Men skönt ändå att det var en bra dag allt igenom, med sol och fint ute. Speciellt nöjd var jag när jag kunde fixa en liten vattenläcka under diskbänken hemmavid så slipper man oroa sig för det i framtiden.

Men nu, gott folk, är det dags för den här puddingen att lägga sig i snarkofagen och dra några rejäla timmerstockar. I morgon blir det nog lite lugnare för mig och också en kortare arbetsdag.

Ni får nanna så gott när ni nu kommer så långt så ses vi i morgon! 😀

21850cookie-checkKvällsmusik, Howard Goodall – Ecce homo