Kvällsmusik, Michael W. Smith – Angus Dei

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B2lhR2aBpo0]

Jaha, så var denna dagen snart till ända. Voffelainen har fått vara ute en sväng, jag ska strax mumsa på något och spela lite Gothic 2 på datorn. Lugnt och fint.

Dagen däremot har varit smått hektisk. Förutom en hel del att göra på jobbet har det varit full rulle under nästan hela dagen. Telefonen pep och ringde, grannarna hörde av sig, saker skulle skrivas och tas reda på så det gick ju inget bra att varva ner precis haha. I morgon sms:ar jag de berörda och säger att de får höra av sig vid 17-tiden. Kanske det fungerar, vi får se.

Under eftermiddagen och kvällen började jag fundera på en sak. Det finns en kille som har varit utanför samhället större delen av sitt liv och idag gjorde han något konstigt. Eller kanske inte så konstigt ändå eftersom han inte vet hur man ska agera socialt med sina medmänniskor. Hur som helst, han vill gärna visa sin snällhet vilket kanske går över gränserna ibland, något som han kanske inte förstår riktigt. Vad jag pratar om är ens personliga sfär. Att ta någon på armen eller klappa någon på axeln är väl okej för de flesta, men när man får en smekning över kinden med hela handen….är inte det att passera en gräns?

Nej, nu ska jag spela lite, sedan blir det bingen. Ni får ha det gott allihopa så ses vi i morgon! 😀

21800cookie-checkKvällsmusik, Michael W. Smith – Angus Dei