Fylla, nollning och slagsmål

Jag har aldrig förstått det där med nollningar. Det verkar vara en ganska rå typ av invigning och det brukar ibland sluta ganska illa och x antal personer får en sprängande bakfylla.

Dock slår väl detta något slags rekord när ett hundratal ungdomar drabbade samman, inte långt från där jag bor. Massor av polisbilar och jag kunde ju höra hur ungarna höll på o leva jävel här utanför igår. R och J som var på besök hos mig igår berättade att någon på andra sidan gatan hade fått sin öronpiercing bortsliten på en privatfest och jag skrev ju för inte så länge sedan om vilt slagsmål.

Men jag fattar inte varför det har blivit såhär, kan det vara så att våldet blir vanligare? Alkohol har väl alltid varit inblandat men numera hör man ju om både det ena och andra som röks, kanske det beror på det?

Tur att jag har min trogne vakthund när jag är ute o går.

Bild: Privat.

21350cookie-checkFylla, nollning och slagsmål