Är du en ammningsmobbare?

Okej, jag erkänner. Jag är ingen mamma och troligtvis kommer jag aldrig att bli det heller. Men när jag läser Sanna Lundells kolumn om det tydligen stora problemet med offentlig ammning blir jag förvånad.

Nu är ju inte jag ute på stan vidare ofta och har inte sett en ammande kvinna på säkert flera år, men vad är det som är så farligt med att amma ett barn på t. ex. en uteservering? Varför blir människor så provocerade egentligen? Jag fattar inte hur något så naturligt kan vara så stötande för vissa människor. Var god förklara! Att det också finns kafeer som förbjuder detta är för mig helt vidrigt.

[polldaddy poll=3680643]

Dagens tips: Vill man inte se, då vrider man på nacken en stund. Herre jisses.

Bild från www.targetwoman.com

21110cookie-checkÄr du en ammningsmobbare?