Anders är off

Tror jag vaknade på fel sida idag för ingenting känns bra eller roligt.

Låg kvar i sängen en bra stund idag och kom på att jag saknar tystnad. Alltså, ni vet den där totala tystnaden med bara vinden susandes i trädtopparna, det vill jag ha mest av allt just nu. Inget susande från datorn, inga bilar utanför på vägen, inga grannar som klampar omkring i sin lägenhet ovanför min. Ingen telefon, inga sms, inget tjattrande på tv. Det ultimata vore väl att resten av världen kunde stängas av en stund så att jag slapp bli så förbannad.

Men det är väldigt svårt att nå den där perfekta tystnaden, åtminstone för mig när jag bor intill en väg där det går 13.400 bilar om dygnet. Öronproppar fungerar ju iofs men det blir inte samma sak. Att åka till föräldrarna på landet vore kanske en idé om det hade varit lite lugnare på familjefronten men jag vågar inte riskera det. För jobbigt. För riskabelt.

Strax ska vi åka iväg och fira pappa som fyllde år i fredags. Det blir lite tårta med kaffe förstås och kanske en chans till lite skön tystnad. Senare på kvällen åker jag tillbaka hem igen.

Ska försöka vara trevlig idag också.

20750cookie-checkAnders är off