Pistoler, pilsner och pattar

Jag lovade, jag googlade inte efter detta haha.

Jag spelade lite på Facebook när en reklamsnutt fångade min blick och jag var tvungen att kolla vad detta var….

En resebyrå vid namn Pissup Resor anordnar “Den ultimata grabbresan” enbart för killar. De har 9 olika destinationer att välja på där det utlovas fullt röj, tjejer (modeller/strippor/porrstjärnor) som dansar för dig och chans att testa handeledvapen. Man kan även få köra en stridsvagn eller se på gyttjebrottning.

Min reaktion? Otroligt sexistiskt och smått sjukt när man sätter normen på den nivån. Lite äckligt faktiskt. Samtidigt blir jag lite nyfiken.

Någon som har 800 kronor över? Man måste ju veta vad man skriver om så detta blir en helt vetenskaplig studie. Jag lovar.

20720cookie-checkPistoler, pilsner och pattar