Kvällsmusik, Marie Fredriksson – Sparvöga

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=av_UyhpNfqg]

Det blev inte så mycket blogg ikväll som jag planerade. Jag tog en tupplur och åkte sedan till torget för att ta en fika. 35:- för en kopp kaffe med påtår och baguett med skinka, ost, grönsaker och majonäs – det är väl inte så dyrt? Dessutom är ägaren väldigt trevlig och bjussade på småkakor.

Sedan kom GG förbi och vi såg början på Sagan om Ringen i kanal 3. De ska tydligen köra alla filmerna i helgen och jag blev sugen på att läsa böckerna igen. De är ju bättre än filmen, men så brukar det ju vara.

Resten av kvällen tänkte jag spela lite på datorn, dra i mig lite b-vitamin och så mycket mer händer nog inte idag. Lugnt och fint, det känns bra ibland. Men i morgon kan jag nog lova lite mer läsande här, jag ska iaf göra mitt bästa.

Ni får sova så gott allihopa så ses vi i morgon, pigga, friska och krya! Snart är det dags för Sagan om Bingen:D

20610cookie-checkKvällsmusik, Marie Fredriksson – Sparvöga