Sova? Trodde du ja!

Efter 5 minuter på den ljuva kudden, ja då börjar det bli livat här.

Ett konstigt ljud som jag först trodde var något volvotroll från macken nådde mina öron. Det lät som en bil som ändrade tomgången med jämna mellanrum. Jag hann reta upp mig i två minuter och tänkte att de nog skulle lägga av men icke. Så med relativt raska men bestämda steg gick jag till köksfönstret för att se om mina misstankar om ett jäkla pucko till tonåring stod där ute och bara jäklades. Ack så fel jag hade…

Bilden blev lite suddig men det var mörkt ute (halv ett!!!) men det var gatukontoret som höll på med någonting. De smällde i bagageluckor, i skjutdörrar, släpade ett spett i marken och hade en stor lastbil som jag tror var en slamsugare. Men herre jisses i Kapernaum, anfäkta och anamma. Gör sådant på dagen!! Vettigt folk ska upp till jobbet och ur sängen vid 6-tiden!

Ärans nötbarn 🙁

20290cookie-checkSova? Trodde du ja!