Kvällsmusik, Seal – Kiss from a rose

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AMD2TwRvuoU]

En smått förvirrad men bra dag. Jag var ju såklart ganska trött men jag sov i soffan och då gick det ganska bra. Lite halvt sovande liksom så jag snubblade väl mest idag men det gick bra haha. I natt kommer jag nog sova som en stock!

Vi hade ju Vänsterpartiet på jobbet idag och det var väldigt trevligt. Bland annat fick vi höra om de småpengar man tjänar som politiker, om kampen för rättvisa och om segregation. Väldigt intressant och jag tycker de gjorde ett utmärkt jobb. Inte att jag kommer rösta V nu men de gjorde absolut intryck på mig. Snyggt jobbat!

På vägen hem pratade jag med busschauffören, en som jag hade pratat med tidigare, och han skrev ner min adress till bloggen. Jättekul, men då får jag väl censurera mig lite när jag hackar på Borås Lokaltrafik haha. Nejdå, jag bara skojar, klart jag inte gör.

Sedan fick jag halvsova lite framför teven tills det var dags att få besök av Zitten och Company. Det blev såklart kaffe och en massa prat, något som var väldigt trevligt. Tydligen har Z planer på att dra hit sin säng nästa gång… 😛

Men nu, ärade publikum, är lilla Anders trött och börjar rikta kranen mot sänghalmen. I morgon ska hela personalen ut och spela golf! Alltså inte minigolf utan den riktiga typen. Dock inte 18 hål vilket är tur det för så långt pallar jag inte att gå. Men det blir säkert intressant.

Naughty night alla, vi ses i morgon! 😀

20400cookie-checkKvällsmusik, Seal – Kiss from a rose