Mera valfläsk

Det är ju iofs likadant varje valår, att det lovas fett och brett, uppåt väggarna och kors o tvärs. Detta år är det precis som vanligt. Dock har Dagens Nyheter full koll på detta genom sin så kallade Valfläskkollen vilket är kul då man kan se vilka löften som politikerna verkligen har hållit.

Årets valfläsk är bland annat de nedan, men det är nog som Zitten kommenterade att det är väl mest skitsnack haha.

Läs även Reinfeldts lögn som är sann om samhällsklyftorna. De fattiga har blivit fler.

På tal om politik så får vi i morgon besök av Ida Legnemark från Vänsterpartiet som ska presentera sitt partis politik mellan 9:30 och 12:00. Gratis entré och fika finns att köpa för er runt Borås som är intresserade. Fler politiska besök kan du läsa om här.

20170cookie-checkMera valfläsk