Kvällsmusik, A – Nothing

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zxj7IxPmoIw]

Gimme some love. Gimme some skin” Tack KajsaLisa för ditt, som vanligt, perfekta musiktips. Du kan konsten att hjärntvätta oskyldiga, stackars hårdrockspojkar 🙂

Goder afton mina lamer och märrar. Det har varit en bra dag. Lite kaffe med hundpromenixaren och en hel del diskussioner och på jobbet blev en hel del gjort. Vi gjorde lite förberedelser inför teateruppsättningen av Änkeman Jarl och satte upp bänkraderna på innergården. Detta gav mig tillfälle att lära känna en medarbetare lite närmare. En trevlig man med mycket i bagaget och jag tror att vi har mycket att lära av varandras upplevelser. Sådant gillar jag! Det personliga samtalet mellan fyra ögon kan ge så otroligt mycket om man bara tar sig lite tid att försöka förstå. Något vi kanske inte alla gånger har tid med i vårt stressiga samhälle. Hur som helst, en mycket bra dag som gav mycket 🙂

Nu, på kvällskvisten, siktar jag på att rasta voff alldeles strax, sedan blir det väl lite tuggande framför dumburken och sist, ett sjumilakliv rakt ner i madrassen. I morgon blir det nog lite att göra inför besöket av Vänsterpartiet, sedan får vi se vad som händer….

Tack för idag, slut för idag. Ni får sova så gott så ses vi morgon! 😀

20270cookie-checkKvällsmusik, A – Nothing