Hett med skinn hösten 2010.

Sofis mode slå på stortrumman: dags att köpa skinn! Nu är det tid att ändra modet igen och faktiskt satt jag och grannen senast idag och snackade om mode och vilka konstiga idéer det kommer o går.

För många år sedan var det ju inne att vända jeansen bak-o-fram och det skulle inte förvåna mig om man snart ska vända dem ut-o-in eller ena benet långt och andra kort. Trasiga jeans är väl på tapeten just nu (?) och likaså extremt korta jeansshorts med fickorna utstickandes i nederkant. Kort sagt, ingenting skulle förvåna mig, dock tänker jag, som vanligt, inte haka på trenderna.

Men som sagt, nu är det snart skinn som gäller, och det kommer bli svettigt. Inte bara för att jag har min själ i hårdrocken och gärna tittar lite extra på allt som påminner om hårdrock, goth, läder och skinn utan jag kommer nog få rejält med ont i nacken denna vinter… 😛

Bild från www.cowboydirectory.com

20220cookie-checkHett med skinn hösten 2010.