Kvällsmusik, Mike and the Mechanics – Another cup of coffee

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t3tQh4pDke0]

Såhär kass har jag inte mått på väldigt länge så jag siktar redan mot sängen faktiskt. Hunden ska ut en gång till, sedan blir det förhoppningsvis lite sova. Blodsockret har hoppat upp o ner hela dagen men jag vet inte varför. Hur som helst, ska bli skönt att sova ut.

Överlämnandet av nycklarna och resten av papprena gick för övrigt bra och de verkade nöjda. Därmed är även jag nöjd. Jag mötte även den föregående ägaren av den lägenheten och han undrade vart fan jag hade tagit vägen, det var ganska kul hehe. Kanske jag åker och hälsar på någon dag, vi får väl se.

När jag kom hem blev det lite fika med R och hennes pojkvän J, en hel del snack och R försökte få Astrid att snurra runt med hjälp av lite godis, något som inte gick sådär jättebra. Men det var iaf kul att se Rs tappra försök hehe.

Men som sagt, nu ska jag ut med voff, sedan bums i bingen. Hoppas morgondagen blir bättre. Då blir det partipresentation på jobbet och man får även ställa frågor. I morgon är det KD som hälsar på- Men nu drar jag. Ni får sova så gott när ni nu kommer så långt så ses vi i morgon. Pigga och krya 😉

20000cookie-checkKvällsmusik, Mike and the Mechanics – Another cup of coffee