Ringt polisen 2 ggr.

Jag tror det var min pappa som sa att jag inte kunde låta bli att lägga mig i. Men när det är folk som slåss, ja då måste jag ringa. För inte är jag så dum att jag går emellan.

Det var vid sista promenaden med jycken som jag hörde ett ståhej vid macken på andra sidan gatan. någon skrek något om ”älskling” och jag kunde se två killar som slogs. Så jag skyndade in och ringde 112. Strax därefter kom det en piketbil och en Volvobil, det tog en stund och ingenting hände. Mer bråk lite senare så jag ringer igen och telefonisten undrar vad det är med borås ikväll eftersom de fått väldigt många samtal.

Men sorry, jag är sådan, jag bryr mig. Jag bara måste lägga mig i och göra vad jag kan, speciellt om någon åker på spö. Jag är ingen kraftig biff som gärna lägger mig i men jag gör vad jag kan för att folk inte ska råka illa ut. Gör du?

Nu är det dags för sängen. Tack för idag. Speciellt Maggie  som gjorde mig extra glad idag 🙂

19760cookie-checkRingt polisen 2 ggr.