Mitt hem blev invaderat

För några timmar sedan, när jag satt o slappade framför teven, var det plötsligt någon som försökte öppna dörren. Några sekunder senare ringde det på dörren.

Det var ett par bekanta som hälsade på och med sig hade de sina tre busungar till barn. Förra gången de var här var det absolut full rulle, och då menar jag inte tyst en sekund. likadant denna gång. Film skulle ses på, kuddar skulle kastas, motionscykel klättras på och lådor öppnas. Dessutom skulle stackars hunden ryckas i, pussas och kramas på och hej o hå!

Missförstå mig rätt, det är ovant för mig att ha tre orkaner i samma rum, eftersom jag är så van vid lugn och ro men jag måste också berömma de tappra föräldrarna. Stort beröm till er! Inte enbart att ni har energin att ta hand om de små yrvädrena utan också tålamod och styrka.

Mer än vad jag skulle palla tror jag 😉

19520cookie-checkMitt hem blev invaderat