Dags för lite porr

Dra ner gardinerna, stäng av telefonerna och lås dörren för nu blir det snuskiga tongångar här…

I en artikel i dagens Aftonbladet om “Hemlig porrsurfning” kan man läsa att din surfhistorik syns på datorn även om du tror att du har raderat alla spår. Denna artikel sammanfaller även med ett annat inlägg jag hade planer på att skriva så nu passar jag på. Man får passa på när det finns bränsle liksom.

Hela poängen med det här inlägget är att vi människor verkar så oerhört rädda för de naturligaste saker i världen. Då tänker jag på saker som sex, nakenhet, naturliga behov o.s.v. vilket jag tycker är ganska konstigt. Allting verkar vara dolt i antingen mystik eller skam. Men varför?

Jag kan tänka mig att den naturliga utvecklingen via evolutionen var att man skaffade sig djurskinn på kropparna, som möjligtvis utvecklade en slags mystik och undran över det dolda. Att sedan bär började användes som attraktionshöjande medel och som tecken på upphetsning gjorde inte saken bättre. Några tusen år senare skuttade kyrkan in i bilden och gjorde saker o ting än mer skamfyllt, vilket inte gjorde saken bättre. Som t. ex. varför heter det “oskuld”? Är man oskyldig om man inte haft sex och vad gör man sig skyldig till när man har haft det? Korkat ord det där…

Min poäng är att samhället har satt så konstiga regler för saker som är fullt naturliga, och hur man än vänder och vrider på det så är vi alla människor. Med behov. Jag är ledsen att behöva poängtera det men vi har absolut ingenting att skämmas för. Jag säger som Bloodhound Gang sjunger i “The bad touch”:

Do it now
You and me baby ain’t nothin’ but mammals
So let’s do it like they do on the Discovery Channel
Do it again now
You and me baby ain’t nothin’ but mammals
So let’s do it like they do on the Discovery Channel
Gettin’ horny now

19410cookie-checkDags för lite porr