Kvällsmusik, Dio – Rainbow in the dark

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LmSt1oEIshE]

Jisses vad tiden flög iväg! Det blev absolut mindre blogg än jag hade tänkt mig, men så kan det gå. Speciellt om man får trevligt sällskap.

Dagen har varit bra. Det blev som sagt lite djupt snack på jobbet, något jag gillar mycket. Sedan blev det en fika med min muslimkompis A och det var trevligt för vi har inte setts på några år. Sedan blev det en powernap och sedan handla B-vitamin och till sist, som sagt, trevligt sällskap. Så jag är nöjd. Det enda jag är lite orolig över är att jag inte har ätit på väldigt länge så jag ska försöka åtgärda det inom en väldigt snar framtid hehe.

Jag hade börjat skriva ett nytt inlägg om sex och porr, men det får vänta tills i morgon. Nu blir det lite datorspel, kanske lite facebook och sedan sängdags. Ni får sova så gott så ses vi i morgon! 😀

19420cookie-checkKvällsmusik, Dio – Rainbow in the dark