Kvällsmusik, Thin Lizzy – Dedication

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d48miCWd9xg]

En härlig låt och en av anledningarna till att man över huvud taget lyssnar på den här typen av musik… 🙂

Dagen blev ju ganska bra, trots den bedrövliga starten. Runt 11-tiden orkade jag med frukost, som i själva verket blev en apertief till lunchen haha. Men över lag var humöret gott och det måste man vara där jag jobbar. Några depparjeppar finns väl knappast och om det mot förmodan existerar några sådana så är jag övertygad om att de blir omvända så fort de sticker in näsan genom dörren hehe.

Tack vare goa jobbarkompisen MA hann jag hemm snabbt och tog uti med ett mindre tvättberg. Nu strax innan 22 blev allting klart, ihopvikt och hängt i garderoberna så nu slipper man blänga på det, åtminstone några dagar. Nöjd!

Tvätt, jobb och dåligt socker på morgonen har gjort mig ganska trött så det blir snart att bonka bä…jag menar kudde, och det ska bli skönt. I morgon beräknar jag att vakna fräsch som en nyponros, skuttandes ur sängen med en trippel omvänd mollbergare. Med andra ord, alldeles som vanligt (host) men jag tror nog det blir bra. Det är ju trots allt mysfredag i morgon med lite extra gotta vid fikan.

Så, nu säger jag natti natti. Det blir dusch och sedan ner i nytvättade lakan. Vi ses i morgon! 😀

19370cookie-checkKvällsmusik, Thin Lizzy – Dedication