Man lär så länge man lever

Det blev att stanna hemma idag. Mot min vilja och ambition förstås men ibland måste man.

Vad jag fick lära mig denna gång är att man inte ska vara för envis med att klarar av saker alldeles själv. Att dra datorn till jobbet var tungt och bökigt men det var nog bara bra träning. Men det som knäckte mig var att springa i en trappa 10-15 gånger under ungefär lika många minuter, det var bara dumt. Ont var bara förnamnet och det blev stora problem med att rasta jycken senare på dagen, så det där gör jag inte om på ett tag. Envis? Jag? Njaeee…

En annan sak jag lärde mig var att baguetter inte är så bra mat egentligen…

Efter jobbet igår trodde jag bussen skulle komma 13:25 men icke. Det är ju fortfarande sommartidtabell, så jag fick vackert vänta en timme till, varav jag parkerade min häck på en uteservering med utsikt över busstorget. En baguett med salami och brie fick det bli, och en diet coke till det. Solen sken lagom ofta för att det skulle bli väldigt trevligt. Tids nog kom bussen, jag åkte hem, gjorde mina vanliga sysslor och lite senare blev jag hungrig igen och tog en baguett till. Grannen kom ju ner med 4 st för några dagar sedan… Men inte blev jag vidare mätt egentligen, även om det var grovt bröd. Det är väl så mycket luft i bröd så det fyller liksom inte magen ordentligt.

Även om jag var tröttast i världen så kunde jag bara sova till 23-tiden ungefär, sedan var det stopp. Det blev lite tv istället och vid 1:30 försökte jag igen. Med klent resultat och vid 6-tiden ringde jag in till jobbet och sa att jag inte kommer idag.

Kanske jag har fel men jag tror det var en kombination av luftiga baguetter som inte fyllde magen ordentligt, och kvarbliven energi som höll mig vaken i natt. Kroppen ville upp och jobba igen även om den hade ont. Den hade liksom väntat på att få släppa lös energi efter en lång, väldigt slapp sommar.

Tja jag vet inte, jag är ingen doktor men i morgon ska jag in igen och köra på som vanligt. Nu blir det ut med hunden på spaghettiben. Innan dess ska jag äta ordentligt och med mer mättnadskänsla 😉

19100cookie-checkMan lär så länge man lever