Kvällsmusik, Kansas – Carry on wayward son

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iQru7oCdYXA]

En låt för goa M som ringer och kollar upp mig… 😉

Förutom smärtan i höger sida har det varit en bra dag. Jag fick en fika med hundpromenixaren R och hennes pojkvän, lite senare kom GG förbi av någon anledning och det blev lite mer kaffe. Det blev även en hel del skrivet idag och det känns alltid bra. Faktiskt så bra att jag funderar seriöst på att söka jobb på Borås Tidning. Att få skriva mår jag faktiskt väldigt bra av och det ger mig energi. När jag sätter igång och det flyter på bra så vill jag verkligen inte sluta!

Tröttheten börjar smyga sig på. Jag ska strax äta lite mer, sedan blir det tv tills jag håller på att somna hehe. Med detta säger jag natti natti, may the force be with you så ses vi i morgon igen! 😀

19230cookie-checkKvällsmusik, Kansas – Carry on wayward son