Kvällsmusik, The Commitments – Midnight hour

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3Sdic9JQhMo]

En powernap på alldeles för lång tid, lite snack med GG och en oväntad gåva i form av 4 baguetter från grannen och ja, nu börjar klockan bli sen. Nu ska jag ju vara dutti och gå till sängs i vettig tid men vi får väl se hur det går hehe.

Men överlag har det varit en bra dag och jag känner mig nöjd. Det blev mycket gjort idag på kort tid och sådant känns ju bra. Kul att se jobbarkompisarna också! Benen är trötta efter allt springandes i trappor men jag är förvånad över hur mycket både benen och jag har orkat med idag. Jag är lite mallig för det faktiskt haha.

I morgon ska jag ta med en dator till jobbet som min brorsa vill bli av med. Lite senare får jobbet även en router och lite sladdar av min farsa. Tidigare idag donerade jag en mopp och en dammvippa så jag antar att jag och min familj sätter våra spår i kåken haha. På tal om jobbet skulle jag rekommendera folk i närheten av Borås att spana in hemsidan, det blir nämligen lite utfrågningar av diverse partier snart, nu när valet närmar sig…

Men nu blir det lite duscha, lite baguette, lite tv och mycket sova. Ni får sova så gott så ses vi i morgon! 😀

Till sist måste jag tipsa alla hundintresserade om Bexxilicious Hundbloggen. Där får man läsa det mesta om jyckar och andra djur. Jag har åtminstone sett en katt där haha.

18970cookie-checkKvällsmusik, The Commitments – Midnight hour