Äntligen hemma igen

Jisses, vilket tempo jag har haft idag!

Först var det full rulle på jobbet. Banderollen skulle upp på fasaden, bord skruvas ihop, andra bord bäras bort, Facebook uppdateras, väggar spacklas… Det var ju knappt så man hann med att röra om i kaffekoppen! 😛

Efter jobbet skulle jag äta, fylla på busskortet, försöka fixa mobilen (vilket inte gick), hämta en dator, gå ut med hunden och sist hjälpa fastighetsskötarna med att smeta ut avskräckande gojsimojs på översta våning. Det var för övrigt en gammal klasskompis så det blev lite snack också, men nu är jag så jäkla trött att benen darrar på mig. Det får bli en liten powernap innan GG kommer och hälsar på lite senare i kväll.

Så oroa er inte, jag kommer strax tillbaka och trakasserar er lite till hehe 😉

18890cookie-checkÄntligen hemma igen