Något gick fel i natt

Det blev inte så väldigt sent, och som jag nämnde, helt nyktert. Men när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra. Jag kollade blodsockret och låg väldigt nära 30 (man ska ligga mellan 5-7) så det var väl inte så konstigt att jag mådde kass.

Min lilla mugg på 0,5 liter.

Insulin var det som gällde såklart men nu är jag mest lullig. Jag har druckit 3 liter med Fun Light och ätit ett äpple så framåt kvällen är jag väl någotlunda normal igen får vi hoppas. Tack o lov var R tillgänglig och kunde gå ut med voff. R som dessutom har startat en ny blogg som ni såklart måste kika in på och klicka som galningar på alla hennes annonser haha.

Nu blir det kaffe med R, hennes syster och hennes pojkvän. Jag får nog köpa fler stolar till nästa sommar…

Vi ses senare idag, jag tar det lugnt i några timmar till 😉

18560cookie-checkNågot gick fel i natt