Kvällsmusik, Judas Priest – Painkiller

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HUl4o4MSDF0]

Seg dag och inte mycket har hänt. Bara ett besök och lite snack med granntanten, resten av dagen har innehållit tvätt och disk. Låter skoj va? 😛 Vädret har varit ganska pissigt så det har inte blivit något grilla ännu. Kanske i morgon eller på söndag, vi får se…

Internet och mobilnätet har börjat bete sig konstigt också. Datorn har råkat ur för flera låsningar och jag har fått många meddelanden om allvarliga fel. Är det något som har hänt er också? Kanske blir att köpa ny dator för mig snart, vem vet?

Kvällen blir lugn och sansad och faktiskt spik nykter. Jag hade tänkt att hänga in kläderna i garderoben igen och sedan blir det väl dumburken för hela slanten skulle jag tro tills det är dags att snusa kudde.

Tack för idag, simma lugnt och dröm sött så ses vi i morgon 😀

18530cookie-checkKvällsmusik, Judas Priest – Painkiller