Kvällsmusik, Kiuas – Across the snow

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NJ8V5aikc1Y]

Det blev en tupplur på 1½ timme minsann, sedan ut med hunden och ett snack med en ny granne. Väldigt trevligt och med gott kaffe och man fick höra en hel del. Det är alltid roligt att träffa nytt folk och få höra vad de har i bagaget liksom. Sedan fick jag höra av en annan granne att det kanske blir lite grillfest i helgen så jag ska väl cykla iväg i morgon igen för att köpa något grillbart. Härligt när lite yngre människor flyttar in och som vågar vara sociala. Betydligt bättre än gamla gnällgubbar! 🙂

Skönt att man har sådana trevliga saker att tänka på än det samtalet jag nyss fick från en familjemedlem och en varning om thailändskor, vilket gjorde mig ganska förbannad. Man kan inte säga att alla från en viss kultur eller ett visst land är alla av en sort. Att alla vill luras, ha pengar och utnyttja människor för egen vinnings skull. Tror man på sådana dumheter är man rent av korkad. Att jag dessutom blir varnad gör mig än mer förbannad för det är en förolämpning av min intelligens, ett tecken på misstro på mig och andra människor och dessutom ett ypperligt tecken på att människor går på vad fan de än blir serverade. Ursäkta svordomarna men jag blir bara så arg när människor är fördömande mot något de inte vet ett skit om.

Nåja, nu ska jag lugna ner mig lite och tänka på något trevligare. Typ grillfest i helgen och trevliga grannar, eller nåt. Däremot funderar jag på att skaffa en päronboll nu bara för det haha.

Nu ska jag spela lite datorspel, sedan blir det väl ut med voff, lite nudlar framför teven och sedan ett jämfotaskutt ner i sänghalmen. Tack för idag, sov så gott så ses vi i morgon! 😀

18440cookie-checkKvällsmusik, Kiuas – Across the snow