Kvällsmusik, Magnum- Kingdom Of Madness

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1D4IM56SZh0]

Så jäkla trött alltså att jag ser suddigt. Samtidigt är jag imponerad av mig själv att jag har orkat göra så mycket över dagen med så lite sömn i knoppen hehe.

Det blev lite bänksittandes, såklart promenader med voff, besök hos diverse grannar och mr T kom ju förbi. På tal om honom så måste jag berömma honom lite. Visst var han ju stökig av sig och städning var inte hans starka sida, men jag saknar faktiskt våra brainstorms vi kunde ha. Och som vi fortfarande får när han hälsar på. Vi snackar, han säger något, jag hakar på, det slutar i ren galenskap! Helt oslagbart haha.

Men som sagt, jag är trött som attan så det är dags för mig att börja sikta potatisnäsan åt sänghållet. Ni får sova så gott när ni kommer dit så ses vi i morgon. Hej hopp kaffekopp 😀

18310cookie-checkKvällsmusik, Magnum- Kingdom Of Madness