Jag är tillbaka!

Två dagar blev det av nada el bloggo. Eller okej då, jag svarade ju faktiskt på kommentarerna men det räknas väl inte? Så vi får väl kalla det för en liten semester eller nåt, även om jag hade tankarna fullt riktade åt annat håll.

Som jag sagt förut får jag inte säga något, åtminstone inte än, men jag har fått mycket nya tankar och veta saker om mig själv som jag innerst inne vetat hela tiden men aldrig velat uttala. Mest för att jag har varit för lat att ta hand om det men ibland behöver man en spark i baken för att fundera, begrunda och lösa ett problem. Så det känns bra.

För övrigt har väl inte så mycket hänt. Jag har suttit lite på bänken och pratat med några grannar. Den nya hundpromeneraren var här igår och det gick jättebra. Astrid fick ett bra tempo på sin promenad och hade skött sig exemplariskt på promenaden så jag är jätteglad över det. Efter promenaden satt jag och R på balkongen och pratade en hel del och till slut dök även hennes pojkvän upp. Ett väldigt trevligt par så jag hoppas det blir mer prat vid senare tillfällen. Jag får tacka Zitten för detta, helt klart! 🙂

Idag händer lite grejer. Min inneboende mr T kommer förbi någon gång mellan 9 och 10, sedan kommer GG förbi runt lunchtid tror jag, jag ska lämna tillbaka huvudnyckeln till ordföranden idag och förhoppningsvis blir det en kopp kaffe med ett par ”nya” grannar. Alltid skoj med lite nytt folk! Vi får bara hoppas jag orkar för jag har sovit väldigt lite de två senaste nätterna haha.

Nej nu blir det koffein a la koppo och läsa lite nyheter. Hoppas ni alla får en bra dag så ses  vi senare! 😀

18230cookie-checkJag är tillbaka!