Jodå jag lever fortfarande

Har bara inte så mycket att berätta för det händer inte så mycket. Ska bli skönt att börja jobba snart igen så man får lite material att skriva om.

Det blev lite sittandes på bänken med ett par grannar, en hel del spelande med Iron Maidens nya spel ”The final Frontier”, veckohandlande av mat och såklart några promenixer med voffen. Nu vid senaste rundan såg jag flera polisbilar åka neråt på gatan och Zitten o jag misstänker att det har varit ett rån. Jag kikade på BT och SR Sjuhärads hemsidor men ingen av dem verkar ha skrivit något om det än iaf.

Just nu sitter jag och väntar på en granne som ska dyka upp. Hon skulle ta med sig ett vin som hon vill rekommendera för mig så vi ska testa det och prata lite. Trevligt 🙂

Jorå, jag gillar vin också, inte enbart öl faktiskt hehe.

Nä, nu stänger jag av datorn för idag. Vi ses i morgon. Hoppas det blir mer intressant att skriva om då haha.

18160cookie-checkJodå jag lever fortfarande