Kvinnorna framtidens härskare

Okej, ni kan ju kalla mig knas men jag tror verkligen på det. Att kvinnorna tids nog kommer ta över helt och hållet. Tyvärr lever jag väl inte fortfarande den dagen då vi har ett omvänt 1800-tal men det hade varit kul att se.

Jämlikhet, frågar någon, vad händer med den då?

Ska jag vara ärlig så tror jag inte jämlikheten har någon vidare chans i framtiden. När kvinnorna tar alltmer mark och får blodad tand på att ha makt och när dessutom artificiell befruktning kommer bli allt vanligare, vad fan ska man med män till? Vi kan ju bara spika, bära tunga saker och vaxa bilen. Dessutom är män numera så lata och invanda med att ha maktpositioner att vi inte längre kämpar för det. Därmed släpper vi kontrollen och ger mer o mer till kvinnorna. Med andra ord får vi skylla oss själva.

Men å andra sidan kanske det är bra att männen får smaka på sin egen skit efter år av förtryck och olika lön för lika arbete. Det roliga är att vi män inte märker något förrän det är försent. När kvinnorna har vickat färdigt på stjärten och haft den där korta, sexiga kjolen, då vaknar vi och inser att både jobb, plånbok, kalsonger och vänster ben är borta. Och det är vårat eget fel.

Åh, tänk om jag fick leva i 100 år till, då skulle jag bara skrattat högljutt medans jag blir bortförd i kedjor av någon maskulin valkyria…

Artikel om fler kvinnliga chefer.

Bild från dreamstime.com

17960cookie-checkKvinnorna framtidens härskare