Ack o ve denna skam!

Jag var nyss på Netto för att inhandla den absolut nödvändiga B-vitaminen. Lite snålblåst sådär och ett härligt duggregn. Väder får man inte vara rädd för när man är hundägare och jag är väl en av de få som verkligen älskar dåligt väder. Ni vet, när det regnar småspik och man kan knappt stå på benen för att det blåser så in i Norden 🙂

Hur som helst, jag ställde mig i kön till kassan och såg att det satt en liten tjej där, vars föräldrar troligtvis inte var av svensk härkomst. Kanske Indien eller möjligtvis adopterad. Vi har aldrig pratat förut men när det var min tur sa jag att det är ju inte fredag men att jag är upptagen i morgon så det blir idag istället. Hon svarade rakt ut att hon hade två besök hos doktorn i morgon, något jag tyckte var ett konstigt svar men jaja..

När jag skulle packa ner varorna i ryggsäcken sa hon att kassen som låg på bandet var till mig, och det är detta jag reagerade på. Någon tänkte faktiskt på mig och bjöd på en helt gratis plastkasse! Och här hade jag tänkt helt på mig själv, min ekonomi och vår miljö och tog med mig min egen ryggsäck!!

Jag skojade lite och sa att den sparar jag till nästa gång och när jag gick iväg till min cykel undrade jag stilla för mig själv; hur flirtar man i Indien? 😉

Bild från www.sydsvenskan.se

17930cookie-checkAck o ve denna skam!