Kvällsmusik, Timbaland – Morning After Dark ft. Nelly Furtado, Soshy

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=25LBTSUEU0A]

Det blev inte så mycket bloggande idag som jag hade hoppats på men så kan det ju bli ibland. Inspirationen och lusten finns inte alltid där, så är det ju.

Dagen har varit ganska bra och jag fick mycket gjort. Lite städat, lite undanröjt, jag fick tillbaka nycklarna från mäklaren och jag hittade mer saker att lägga på Tradera från mina lådor. Det är en massa krims-krams som jag vill bli av med men innan jag lägger ut det på nätet så ska jag ta lite bilder och visa er. Mina sköna läsare har alltid förtur! 😉

Sedan var jag ju en sväng in till jobbet. Vattna blommorna, sortera posten och kolla att allting var okej med fönster o.s.v. Det gick bra men lite segt att försöka hinna allt på en halvtimme så jag hann bli lite svettig hehe. Den 9 augusti är det dags att släpa sig upp på morgonen igen och dags att ta itu med nya utmaningar. Tyvärr har man ju segat ner sig ordentligt över sommaren så första dagarna lär ju bli tuffa. Tur att man har goa medarbetare!

I morgon blir det nog ganska lugnt men som vanligt har jag absolut ingen aning haha. Grannen kanske ska komma ner och skriva ut några papper, kanske jag får besök av någon mer och kanske, kanske, kanske. Det märks att man är ledig, det får bli som det blir 😛

Men nu, dags att röja undan lite mer, sedan blir det väl nudlar framför teven och sist att gå ut med voff. Ni får sova så gott när ni hinner så långt så ses vi i morgon! 😀

17880cookie-checkKvällsmusik, Timbaland – Morning After Dark ft. Nelly Furtado, Soshy