Lite strul men bra väder

Minus 5 timmars sömn blev det och jisses vad groggy jag var när jag vaknade vid 10. När jag pratade lät jag som Ace Ventura Pet Detective, när han springer i djungeln och får 10 bedövningspilar i nacke och rumpa haha.

Nu känns det lite bättre. Måste bara äta lite mer så jag är redo för köparen. Det har blivit lite strul nämligen…

Riksbyggen säger bestämt att de bara ska betala handpenningen tills de blivit godkända av styrelsen, samtidigt som köparens familj gärna vill ha nycklarna direkt. Det kan jag ju inte gå med på om vi nu ska hålla stenhårt på reglerna. För egen del skulle det gå jättebra om de betalade hela summan direkt, fick nycklarna idag, köpeavtal skrevs och paragrafen om handpenning ändrades till köpeskilling istället. Om båda parter är eniga om ett sådant avtal och skriver under, då ska det inte vara några problem. Orsaken till att jag vill att det ska gå så snabbt som möjligt är att amorteringar och räntor gnager ganska stora hål i min plånbok. Men jaja, vi får väl se vad köparen säger så jag får väl hålla tummarna lite till. Som jag skrev igår, om de godkände mig som medlem i det huset så borde de godkänna den killen också. Fortsättning följer.

Vad händer annars idag då? Tja, låt mig kolla i mitt fullspäckade schema av Inte Ett Skit haha.

Det får nog bli frukost, läsa nyheterna och sedan ut med voff och antagligen sitta lite på bänken. Det är faktiskt sol här idag! 🙂

Bild från www.monstersandcritics.com

17710cookie-checkLite strul men bra väder