Kvällsmusik, Amanda Jenssen – Amarula tree

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NX2NV9JWb_k]

Dagen är inte slut ännu. Jag måste städa undan lite grejer som vi hämtade från lägenheten idag, måste hitta en bra plats åt det extra sängbord jag har och bädda sängen, duscha m.m.m. Rakningen är avklarad och likaså snaggningen av frisyren hehe.

Det där med lägenheten gick förresten bra, nu är pappren skrivna, alla verkar glada och nöjda och nu kan man pusta ut lite. Vi småpratade lite och det var väldigt trevligt folk från Karlstad och det är deras pojk som ska börja plugga på Textilhögskolan minsann. Det hände en rolig/pinsam grej också. Jag tänkte visa honom förråden, tvättstugan m.m. men hittade inte förråden haha. Jag har ju själv bara varit där en enda gång men lovade att leta upp den tills nästa gång då han ska få alla nycklarna. Dessutom lovade jag att göra en karta åt dem 😛

Nu på kvällen har jag ätit en pizza och sovit lite. Det blir väl lite uppackning och sedan, förhoppningsvis lite mer sömn och i morgon blir det nog mer blogg. Hoppas jag iaf.

Ni får sussa så gott så ses vi! 😀

Spana in vad jag såg utanför köksfönstret i kväll…

17750cookie-checkKvällsmusik, Amanda Jenssen – Amarula tree