Mycket gjort på kort tid

Eller, egentligen var det inte så mycket men det verkade så jobbigt innan man satte igång. Där ser man så onödigt det är att oroa sig 🙂

Jag snackade med Riksbyggen om hur jag och köparen ska göra för att byta ägare enligt konstens alla regler. En oerhört serviceinriktad kvinna hjälpte mig, sakligt och enkelt och det blev hur bra som helst. Stort beröm till den människan! Sedan lämnade jag meddelande till diabetessköterskan att jag behöver fler stickor för glukosprov. Jag pratade lite med köparen också för att förklara hur allting hade gått och vad som gäller inom den närmaste veckan.

Hylljävel från JyskSom extra sås på korven fick jag äntligen ihop hyllan jag köpte i torsdags från Jysk. Muttern var ju lite skev så jag tog i med hårdhandskarna och tvingade igenom alltihopa och pang, bom, med dunder o brak och ett jäkla bankande så passade grejerna ihop! Så nu har jag en snygg hylla som jag tänker sätta på balkongen och ovanpå den kommer min elgrill hamna. Sedan saknas bara några söta rumpstekar i mina fina stolar, helst med shyssta hyllor, lite köttets lustar på grillen och saken är biff! 😉

17550cookie-checkMycket gjort på kort tid