Kvällsmusik, Kenneth & The Knutters – Som en riktig man

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GC6ckaDAc70]

Ojojoj, här händer det saker må ni tro. Massor av besök har jag haft idag, allt från små huliganer till grannar och nu, strax innan kl 22, blev det åter lugnt i min lilla lägenhet haha. Jättetrevligt, absolut, men jag kommer nog sova ganska bra i natt 😀

Dessutom fick Astrid träffa en annan voffe som GG hade med sig. Hon passar sin systers Amstaff i några veckor och hade med jycken på försök och det gick sådär. Astrid morrade ett antal gånger så vi fick hålla dem under uppsikt. Amstaffen däremot var snäll och fin så det är väl mitt lilla monster som har attitydsproblem hehe. Till råga på allt gick dörrhandtaget sönder. Det lossnade helt och i morgon får jag åka till Clas Ohlson och skaffa ett nytt. Antagligen i samma veva som vi ska hämta lite lådor från den andra lägenheten.

På tal om det ja, ska jag mejla köparen och ge honom grönt ljus. Vi ska bara skriva under papprena sedan får Riksbyggen ta den tid de behöver för att godkänna honom. Jag menar om de godkänner en knasboll som mig så lär de ju acceptera honom också 😛

Men nu blir det nog lite mat framför teven, sedan blir det en liten promenix med voffen och till sist, sova. Det ska bli skönt och det känns som att det behövs.

Ni får sova så gott när ni kommer så långt så ses vi i morgon! 😀

17630cookie-checkKvällsmusik, Kenneth & The Knutters – Som en riktig man