Vad jag spelar på Facebook

Det skrivs ju att Facebook blir alltmer populärt och i DN kan man läsa att de nu har över en halv miljard användare.  Själv samlar jag mina kontakter där och spelar en hel del men jag påstår fortfarande att man faktiskt kan leva utan ”Fejan” alldeles utmärkt.

Men det här är spelen jag spelar, för den som undrar. Har ni några andra tips så berätta gärna, helst med en liten beskrivning 🙂

Fish Wrangler – Ett ganska töntigt spel där man kan samla bete, köpa nya båtar, resa till olika öar och såklart, fiska. Time killer helt klart och passar bra när man inte vill ha action. Lägg till mig i din besättning eller joina min genom att klicka här.

Yoville – Ett litet gulligt spel där man kan jobba, tjäna ”pengar” och köpa saker till sitt nus. Ju fler grannar desto högre lön och speciella samlarsaker. Gulligt och trevligt. Jag vet inte hur man lägger till folk som grannar där men jag antar att du kan söka mig genom mitt fulla namn eller genom spelnamnet Cortex.

Mafia Wars – Ett relativt avancerat spel med ganska mycket att göra. Självklart ska man göra jobb för olika maffiabossar, avancera uppåt och försöka samla på sig folk som går med i din familj. En svag familj med få medlemmar åker ofta på stryk, bara så ni vet haha. Min egen är just nu på 74 personer men om du vill, vågar och kan så kan du joina här.

Mob Wars – Ännu ett maffiaspel men inte lika utvecklat som Mafia Wars. Lite kantigare men ändå en bra time killer. Lägg till mig i din maffia eller joina min familj genom att klicka här.

Gangster City – Det spel som jag tycker är absolut roligast faktiskt. Jo, jag vet, jag gillar gangsterspel haha. Här får man spela i en serietidningsatmosfär och det är väl det som gör det lite extra roligt kanske. Man gör uppdrag, bygger upp sin karaktär och skaffar nya saker, samtidigt som man kan köpa nya hus som ger mer pengar. Bra och effektiv time killer som dessutom är lite roligare. Cortex kallas jag om du vill vara med i min familj.

Poker Rivals – Ett ganska kul spel om man vill vara social och chatta med folk över hela världen medan man spelar Texas Hold´em. Inga riktiga pengar används såvida man inte vill köpa fler chips såklart. Dock får man gratis chips varje dag man spelar. Det finns även möjlighet att vara med i turneringar men är även ett bra ställe att lära sig grunderna på.

Sådärja, nu fick intresseklubben lite att anteckna 😛

16650cookie-checkVad jag spelar på Facebook