Ingen respekt för djuren

Igår kunde man läsa om katten Murre som blev skjuten i huvudet av någon med ett luftgevär. Samtidigt som familjen satt bredvid på balkongen.

Det är sådana nyheter, hjärtlöshet och sådan grymhet som får mig riktigt förbannad. Ni kan ju inte vara riktiga i huvudet. Är det någon som ska skjutas med luftgevär är det djurplågare, någonstans mellan benen så det svider riktigt härligt.

Idioter….

Att människor inte har respekt för djur ser man i det här klippet där en kvinna bli attackerad av en bisonoxe. Hon får lära sig den hårda vägen att det kanske inte är så hälsosamt att leka med en 1 ton tung ”kossa”.

Sedan kan man läsa om världens starkaste öl, Brewdog, som serveras i döda djur. Jag menar hur makabert är inte en sådan grej? Sjukt är väl bara förnamnet och än igen ett exempel på vår brist av respekt för djur och natur. Men visst, kör vidare och varför inte utveckla det ett steg till, med människor?

Idiotin slår nya rekord….

17180cookie-checkIngen respekt för djuren