Dagens garv

Jag råkade hitta det här klippet på aftonbladet. Stackars unge, man undrar vad de har hos amerikanska tandläkare för killen är ju helt borta haha.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs]

Dagen har varit lugn men bra. Jag blev inbjuden till min granne för att äta thaimat och vi satt där och pratade en hel del. Efteråt blev jag så oerhört trött men fattar inte varför. Jag har varit jättetrött i tre dagar nu. Inte hela tiden men efter mat. Väldigt ovanligt för mig men det är klart, då kan jag ju sova ordentligt på nätterna åtminstone.

Efter maten fick jag besök. Ett hemligt sådant. Jag har lovat den personen att inte skriva något mer ingående så det är tyvärr allt ni får veta hehe.

Men nu ska jag nog redan säga god natt faktiskt. Jag känner mig ganska tömd på idéer och har väl egentligen inget vettigt att säga ikväll så jag ska bara spela lite mer av Age of Mythology tills det är dags att ta ut hunden. Sedan blir det sova.

Tack för idag, vi ses i morgon! 😀

17310cookie-checkDagens garv