Goda & dåliga nyheter

För det första, hyllan jag köpte igår från Jysk ser ut såhär…

Trätrådar sticker ut lite här o där…

Delarna sitter ihop med glipor…

Den sista skruven passade fan inte. Något är fel på muttern!

Senare på dagen gick min skrivbordslampa sönder, igen! Det är en sådandär energisnål LED-lampa i den och det sägs ju att de lamporna ska hålla SÅ många gånger längre än vanliga glödlampor. Jaha, och varför har den i så fall gått sönder tre ggr på ett halvår? Jag tror jag köpte den på Rusta men minns inte alls. Hur som helst, den ska jag nu kasta bort för den var ju helt värdelös.

En god nyhet kom tack o lov lite senare. Killen som jag visade lägenheten för nu senast han ville absolut ha den och han accepterade priset på 165.000 kr vilket är jättebra. Då går jag plus/minus noll och ordningen är återställd. Så nu i helgen ska jag ta reda på vilka papper som behövs för att slutföra ett köp/sälj och sedan är saken ur världen. Halleluja 😀

Men nu ska jag ut med voff en liten sväng och sedan måste jag nog ta en tupplur, jag känner mig ganska trött. Jag var ju hos sköterskan idag och allt gick bra. Dessutom tipsade hon om en blodsockermätare som ska sitta på armen i 5 dagar och läsa av konstant. Dessutom kan den ge alarm när man ligger för lågt eller högt i socker och det låter ju finemang. Så nu är jag på väntelistan för att få testa den. Lär ju bli spännande.

Men nu, som sagt, ut med voff.

Ses senare 😀

17080cookie-checkGoda & dåliga nyheter