Kvällsmusik, Black Ingvars – Idas Sommarvisa

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jyJVczpKtUM]

Regnet kom till slut och det kom inte lite heller haha. Skönt ändå för både växter, djur och torrbollar som mig. Kanske det blir lite svalare nu, just nu är det 22 grader, men vi får väl se…

Så vad har hänt idag då? Jo, min kusin var här idag och nu luktar min lägenhet av mask (?!) Jag vet inte med säkerhet att det är hans fel men eftersom han fiskar en hel del så skulle det inte förvåna mig. Eller så är det Astrids fel som luktar skumt nu när hon är nyduschad. Eller så är mitt luktsinne helt åt tjottahejti haha. Hur som helst blev jycken ren igen och det håller väl som vanligt i en halv dag innan hon ser mindre vit ut igen men jaja, inte hennes fel att hon är vit 🙂

Nu ska jag slöa lite framför dumburken och hoppas att något kul har börjat. Tidigare idag var det totalt kass. Självklart blir det lite nudlar till det och senare blir det ut med t-rex terrier och sist men inte minst, en rak knockout via gummiklubba rakt ner i bingen. Tack för idag allihopa, ni får nanna så gott så ses vi imorgon! 😀

16930cookie-checkKvällsmusik, Black Ingvars – Idas Sommarvisa