Den ultimata kvinnan

Jodå, hon finns, det är bara det att ni inte har sett henne än!

Varje morgon ordnar jag frukost på sängen åt henne. Kontinental frukost såklart som tar ungefär en timme att tillreda men vad gör man inte? Jag hade ändå bara sovit och inte gjort något nyttigt av den timman. Så det blir köttbullar, stekta ägg, prinskorvar, apelsinjuice, kaffet precis som hon vill ha det och innan jag väcker henne hinner jag strö rosenblad över hela sängen. Hon säger att hon är allergisk men ska det vara fint så ska det!

Efter frukosten rullar jag ut röda mattan ända till toaletten. För jag vet att min lilla tårtsmula gillar att gå dit först och då ska hon gå mjukt innan hon kan pudra näsan. För det är allt hon gör. Eftersom hon är perfekt så pinkar hon aldrig, hon gör aldrig nummer två, inte ens en enklaste liten prutt och om, jag säger OM hon skulle göra det så är jag säker på att det skulle dofta som en sommaräng…

När hon kommer ut igen har jag vänt mattan åt garderoben eftersom jag vet att min lilla turturduva tycker om att ha kläder på sig. Kläder som jag givetvis har maxat mitt kreditkort på eftersom det bara är märkeskläder som gäller och allra helst, kläder som kändisar har haft på sig någon enstaka gång. Idag blir det klänning a la Carrey Bradshaw och gummistövlar från Per Moberg.

Min lilla gullegris talar aldrig med mig och om jag någonsin säger något så rynkar hon på näsan. Jag antar att det är för att hon är stum av kärlek, men när hon räcker ut handen så vet jag vad som gäller och jag tar fram kreditkortet. När hon shoppar så är det antingen för kläder, smink eller batterier till sin “special little boyfriend” som hon kallar mig. Jag tror det är mig i alla fall men jag har sagt tusen gånger att min rakapparat faktiskt går på direktström, inte batterier. Min gulliga lilla knasa… 🙂 Men jag är glad att jag får följa med och öppna dörrar åt henne, dra ut stolar och sprida rosenblad vartän hon går. Dessutom har jag den ädla uppgiften att visa att jag är hennes man genom att bära alla hennes shoppingkassar och vältränad som jag är klarar jag det med elegans.

Helgerna tillbringar vi med att umgås. Ja inte med varandra då, för hon är mest ute och festar med sina vänner och jag stannar kvar hemma. Någon måste ju sköta disken, tvätten, städningen och beställa mer rosenblad. När jag får lite tid över så skriver jag romantiska dikter och sånger som jag framför på de mest sensuella sätt, oftast då hon kommer hem sent på nätterna och sätter på sig både sovmask och öronproppar.

Hon är diskret min lilla älskling, men jag vet ju att hon älskar mig och bara mig. Det är bara det att hon har så svårt att visa det 🙂

Bilder från www.ideachampions.com och www.istockphoto.com
16890cookie-checkDen ultimata kvinnan