Kvällsmusik, Balsam Boys – Här Kommer Sommaren

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZmRXh4BIKjw]

Jisses vad trött jag är. Det är så att ögonen går i kors….

Förmiddagen var lugn, jag fick lite besök och kunde göra mig klar inför visningen. 34 grader visade termometern så jag visste att det skulle bli småjobbigt. Men det blev inte så hemskt ändå, kanske luftfuktigheten inte var så hög?

Visningen gick bra och killen hade dragit med sig hela familjen: mamma, pappa, systrar, flickvän(?) men allting gick väldigt bra. Vi kom bra överens och killen sa att intresse definitivt finns och att han ska höra av sig inom de närmaste dagarna.

På vägen hem hände en intressant grej. På vägen upp till mina kvarter pratade jag med busschauffören som var ganska ny och var inte riktigt säker på vart busslinjen skulle gå, så vi skojade lite om detta och jag erbjöd mig att hjälpa till. Hela vägen upp till mig, tillbaka till stan och en extra resa i rakt motsatt riktning, hela vägen med väldigt gott och trevligt sällskap. Så jag antar att jag har gjort dagens goda gärning haha. Men allt detta resande gjorde mig trött. Nästan 4 timmars resa med buss i hög värme. Nu är jag redo för Sahara! 😛

Men först får det bli en dusch och kanske lite mat och voff ska ut en gång till såklart….sedan kommer jag stupa i sängen! Så jag säger faktiskt god natt redan, vi får skrivas mer i morgon. Natti natti 😀

16760cookie-checkKvällsmusik, Balsam Boys – Här Kommer Sommaren