Män & kvinnor med muskler

Muskler på en man är det sexigaste som finns. Eller: Trådsmala killar duger gott.

Smaken är olika när det gäller idealen för olika människor. Så är det och så kommer det nog alltid vara. Men det här med muskler på en man är ganska intressant, sett ur många perspektiv.

Dels det traditionella, att mannen ska vara stark och kunna försvara en kvinna då det behövs, vilket man ju kan förstå med tanke på det råa klimat samhället har att bjuda idag. Men samtidigt måste man fråga sig, hur kommer det sig att inte fler kvinnor är muskelbyggare? I jämlikhetens namn, starta knapra anabola för böfvelen så att din man kan strutta genom stadsparken klädd i rosa leggings om han vill!

Själv har jag inget emot att ha muskler och jag försöker träna regelbundet. Man vet aldrig när de kan behövas och dessutom tycker jag att det ser ganska snyggt ut. Så länge de inte blir för stora! Ni kanske läste i Aftonbladet för någon vecka sedan om hur Stallones muskler såg ut, med ådror och allt. Det var inför filmen med Dolph Lundgren, vad den nu hette. Men hur som helst, det såg verkligen riktigt äckligt ut. Som att de skulle spricka så fort han släppte en smygfis….

Så jag lägger härmed ut en omröstning….

[polldaddy poll=3493100]

Läs även om Larry, 61, som siktar mot VM i bodybuilding som säger att kvinnor tycker det är trevligt med muskler.

16660cookie-checkMän & kvinnor med muskler