Kvällsmusik, Eddie Meduza – Summertime blues

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Emyn0ReBLQg]

Ja jisses, sicken dag…o trött är man.

Överlag har det varit en lugn dag men jag var borta vid torget idag, fikade lite, träffade gott folk och hade det allmänt trevligt och det gjorde mig oerhört trött. Kanske det berodde på vädret, lite höstaktigt sådär, men det var väldigt trevligt. Kanske jag cyklar ut i morgon igen.

I morgon ja, då ska det komma en spekulant på ettan jag har till salu. Kanske får jag besök också. Och egentligen borde jag till jobbet en sväng också men jag har ju semester så…nä…kanske…inte 😛

Dagens hiss – Jag snackade lite med Mogi via bloggen och Molly vill fortfarande ha kamerorna. förresten, vill ni ha en riktigt schysst header ska ni snacka med henne!

Dagens diss – Det regnade faktiskt lite idag och jag undrar varför jag har börjat få ont i bröstet numera. Kanske värt att kolla upp men var eller hos vem?

Men nu säger jag natti natti. Jag ska bara ut med voff en gång till, sedan ska jag däcka av om en stund och förhoppningsvis vakna upp någon dag då världen är rättvis, vacker och 10 stycken fräscha tjejer står o väntar på mig utanför dörren. God natt, vi ses i morgon! 😀

16700cookie-checkKvällsmusik, Eddie Meduza – Summertime blues