Gästbloggare: GG

Mitt liv som det ser ut nu efter Guatemalaresan.

 Ja vet inte riktigt var jag ska Ja det är väl bara att börja någon stans. Min vän Anders ville ju då att jag skulle gästblogga på hans blogg och berätta lite om mina problem och idag hade jag äntligen egentid från gubben så att jag kunde göra detta!

 Jag började en lång resa till Guatemala den 28/3 och skulle varit borta 8 veckor det var underbara 8 veckor i värmen och kalla öl på det, det var mycket att se jag tror faktiskt inte jag hade varit där mer än 4 dagar innan jag började spana in våran taxichaufför han var rena drömkillen 🙂 Ahhh  men ett problem jag har en sambo som jag har varit tillsammans med i fyra år, men känslorna har försvunnit för honom, han hjälper inte till med något hemma,  han hittar alltid undanflykter för att slippa städa, han är inte händig för fem öre hmm menar han klarar knappt att sätta upp en lampjävel då är det fan illa.

Menar jag var borta närmare fyra månader för jag åkte aldrig tillbaka till Sverige med min familj jag valde stanna kvar ett tag till av personliga skäl, då var han skit förbannad på mig och när han ringde och prata med mig så brukade vi bara prata  om ekonomi i telefonen. Nog av allt han var inte ens glad över att  se mig på flygplatsen när jag kom hem, vi började ju bråka min första dag hemma. När jag kom hem ville jag ha lägenheten ren och det är väl fan inte mycket begärt? Men nix den var ju så ostädad så det var bara att börja städa. Här om dagen så började vi tjafsa och jag var väl lite uppkäftig mot honom, när han plötsligt tog stryptag på mig och sa att han var jävligt trött på mig, jag tittade honom in i ögonen och sa – Du det där var jävligt onödigt och jävligt oförlåtligt.

Sen sa han bara förlåt förlåt i omgångar och nu de senaste dagarna har han smörat för mig som fan, äsch jag känner inget längre för honom, känner bara hur jag längtar tillbaka till Guatemala och taxi chauffisen :S Nej nu har jag börjat planera flytt hem till Anders, bara syrran kommer och hämtar sin hund som jag passar åt henne, sedan drar jag här ifrån. Orkar inte kämpa mer för ett förhållande där glöden inte finns kvar.

Jag tror faktiskt att han känner detta på sig, men han har inte sagt något om det, men han måste ju känna att jag har blivit kallare mot honom. Mja vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men jag får väl återkomma och berätta mer vad som händer i detta förhållandet.

Ett stort tack till Anders som låter mig gästblogga, tack så jätte mycket vännen! Tack för att du alltid finns där för mig

 

16150cookie-checkGästbloggare: GG