Littorin, hit och dit.

Mediadrevet går på högvarv tack vare “Littorinaffären” och vem orkar bry sig? Ärligt.

Visst är det intressant när en politiker gör bort sig, nästan roligt eftersom de så sällan har kontakt med verkligheten och innerst inne njuter vi nog lite när de åker dit. Det är nästan som en sport att hitta nya artiklar om korrupta politiker så att vi kan gotta oss lite extra i deras misär.

-Där fick du allt på fingrarna ditt allianspatrask för att du höjde skatten på gurka för pensionärer utan sexliv!

Men tillbaka till Littorin. Ska jag vara helt ärlig har jag inte brytt mig om att läsa om vad som har hänt. Han har varit otrogen och köpt sex och i dagens aftonbladet kan man läsa om hur mycket skam Littorin egentligen borde känna eftersom han inte har pratat med Aftonbladet som utlovat. Att dessutom AB ställer sig som den präktige, duktige, alltid korrekta och oskyldiga offret i handlingen får mig att börja småskratta lite. Eller som jag brukar säga när jag blir förvånad över något skrattretande: Yeah right, my ass! haha. Media verkar som småbarn utanför en godisaffär och när föreståndaren öppnar dörren på glänt kissar de på sig av upphetsning.

Så Littorin har haft och troligtvis kommer att ha ett sexliv. Han hade det tydligen tufft med frugan på den tiden, år 2006, och nu, inför valspurten, slänger de skit på honom för det. Hela affären verkar osa stekt fläsk och den borgerliga sidan sviktar ordentligt i väljarsiffrorna.

Missförstå mig rätt när jag säger ajabaja Littorin, man ska inte köpa sex då det är olagligt, och att svika frugan sådär är också ajabaja. Men att media blåser upp det här till så otroliga proportioner är bara löjligt. Valår eller ej, en människa kan fela, oavsett om han/hon är politiker eller inte. Men jag antar att ni kommer fortsätta skriva om Littorin, lika ihärdigt som en tonårspojke envisas med att inte avsluta prenumerationen på Elloskatalogen. När sedan sidorna visar sig ha klibbat ihop skyller ni på luftfuktigheten eller någon annan.

Patetiskt media. Ta en bärs i sommarvärmen och coola ner ett par hekto. Skönt att ni riskerar att dras inför rätta för det var på tiden.

Bilder från www.aftonbladet.se och www.clker.com

16030cookie-checkLittorin, hit och dit.