Kvällsmusik, Evert Taube – Änglamark

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n7vfPOKA9Dg]

Jisses vad tiden sprang iväg då! Nästan dags att sussa ju.

Dagen har varit, tja, förhållandevis lugn. Via telefon blev jag lovad väldigt intressanta saker o mer kan jag inte säga. Sedan var det dags för lite tvätt ( finns lite kvar) och besök hos ordföranden för att få huvudnyckeln till huset medan de är på semester.Tala om förtroende eller? Jag kan gå in vart som helst, vilken lägenhet som helst med denna nyckel. inte för att jag skulle göra det förutom vid extrema nödfall men kan man inte ta detta som ett tecken på att jag går att lita på? Att jag är en schysst snubbe.

Nåja, annars har det bara varit lugnt här och inte mycket har hänt. Kanske jag ska träffa denna stjärna i morgon, vi får se hur det blir. Man ska inte ropa snus innan man har hoppat över grisen, så att säga.

Men, nu är jag trött och har tagit sikte på bingen. Ni får ha det så gott, sussa bättre och så ses vi i morgon! 😀

16130cookie-checkKvällsmusik, Evert Taube – Änglamark