Kan inte sova

Klockan är snart 3 och jag oroar mig för morgondagen. Dessutom undrar jag vart min granne har tagit vägen….

  • Fröken S kommer hit i morgon. Vem vet vad som kan hända? 🙂
  • GG (Guatemala-Gulliz) kommer hit lite senare och i telefon sa hon att hon hade sensationella nyheter. Vilket gör mig lite orolig.
  • Den nya grannen, fröken Kickbox hördes senast av vid 21:30 så jag ska strax ner i källaren och se att hon inte ligger kvar där. Hennes ben är inte okej. Annars kanske jag kan snacka lite med hennes pojkvän som kommer hem kl 4.
  • Det är så förbannat varmt! Eller så är det bara jag för det står 16 grader på termometern.

Håhåjaja, det kommer bli en lång dag i morgon hehe

Sedan måste jag be om ursäkt till alla er som har väntat på svar från mig via kommentarerna! Jag hade klickat i en ruta så jag kunde inte se på mejlen att någon har lämnat en kommentar. Förlåt, det var inte meningen!! Men nu är det fixat haha

Klåfingrig? Njae… 😛

15900cookie-checkKan inte sova